Мога ли да спечеля United мили на Aer Lingus?
Мога ли да спечеля United мили на Aer Lingus?

Видео: Мога ли да спечеля United мили на Aer Lingus?

Видео: Мога ли да спечеля United мили на Aer Lingus?
Видео: Aer Lingus Douglas DC-3 2024, Може
Anonim

Членове на MileagePlus може да печели мили на Aer Lingus между Северна Америка и Ирландия, както и между Ирландия и Обединеното кралство. Вие обаче мога изкупи Обединени мили на всички Aer Lingus полети, дори и тези, които не биха печелете мили в програмата (като Дъблин до Париж, например).

По същия начин Юнайтед си партнира ли с Aer Lingus?

Партньорство Aer Lingus с Юнайтед предлага достъп до Юнайтед вътрешна мрежа на САЩ и Канада през нашия портал в Чикаго. Освен това, чрез споразумението за споделяне на кодове, Юнайтед предлагат достъп до Ирландия чрез двете AerLingus North American Gateways и над Лондон Хийтроу, свързващ се с Юнайтед US-UK услуги.

Впоследствие въпросът е в какъв съюз е Aer Lingus? Aer Lingus днес е потвърден като деветият член на глобалната авиокомпания oneworld™ съюз.

По същия начин, можете ли да спечелите United мили на Singapore Airlines?

Членове на MileagePlus може да спечели награда мили , Премиер квалификация мили , Premier квалификационни сегменти и Premier квалификационни долари за отговарящи на условията Полети на Singapore Airlines . Получавам пробег кредит, представете своя номер на MileagePlus, когато Вие направете резервации и се уверете, че е изписано на бордната ви карта при чекиране.

Мога ли да използвам моите United мили за други авиокомпании?

Star Alliance и Други AirlinePartners Вие може да осребрява мили на United за полети на Обединени авиолинии , но ти мога също осребрете мили от други авиокомпании които са част от на Star Alliance и други авиокомпании които са си партнирали с Юнайтед . Вие Мога Летете върху всички тези Авиокомпании С твоя UnitedMiles !

Препоръчано: