Как работи програмата United Rewards?
Как работи програмата United Rewards?

Видео: Как работи програмата United Rewards?

Видео: Как работи програмата United Rewards?
Видео: Три основных способа обменять ваши мили United MilesPlus | В точку | 20 серия. 2024, Може
Anonim

Членовете на Програма MileagePlus можете да печелите мили, като харчите пари с Юнайтед и неговите партньорски авиокомпании Star Alliance и като използва MileagePlus портали за пазаруване и хранене. След като спечелите достатъчно мили, те могат да бъдат осребрени за различни награди , включително самолетни билети, надграждане на местата и карти за подарък.

Също така трябва да знаете колко мили са необходими, за да получите безплатен полет с United?

Юнайтед Авиокомпании: 10 000+ мили необходими за а Безплатно еднопосочна вътрешна полет.

какво представлява програмата United Rewards? MileagePlus е програма за лоялност на Обединени авиолинии и Aeromar, който предлага награди за пътници, пътуващи с определени видове билети. След споразумението за сливане от 2011 г. между Обединени авиолинии и Continental Авиокомпании , Юнайтед Mileage Plus беше избран за често летящ пътник програма за комбинираните авиокомпания.

Също така да знаете колко струват 25000 мили Юнайтед?

всеки, изкупувания, които ви дават поне това много стойност са приличен вариант. Например рентабилността би била полет, който разходи 320 или 40 000 долара мили (40, 000 мили *. 008 на миля). Ако можете да резервирате полет за $ 400 за 25 000 мили , това е добра употреба мили (1,6 цента на миля).

Как да се присъединя към програмата за често летячи на United?

За да се запишете в Програма MileagePlus , попълнете формуляра по-долу и след това щракнете върху „Приемам и се регистрирай“, за да продължите. Само възрастни (навършили 18 години) трябва да попълнят MileagePlus формуляр за записване. Родител или законен настойник може да запише дете под 18 години, като предостави информация за детето.

Препоръчано: