Съдържание:

Как да използвам AAdvantage dining?
Как да използвам AAdvantage dining?

Видео: Как да използвам AAdvantage dining?

Видео: Как да използвам AAdvantage dining?
Видео: How to Accumulate Airline Miles with the AAdvantage Program 🇺🇸 2024, Може
Anonim

Как да се присъедините към AAdvantage Dining

  1. Създайте акаунт, като предоставите вашето име, адрес, телефонен номер и имейл на тази страница на AAdvantageDining уебсайт.
  2. Регистрирайте до пет кредитни или дебитни карти, които планирате използвайте при ресторанти , барове или клубове.
  3. Незабавно започнете да печелите мили, когато вечерям ataучастващо място.

По подобен начин някой може да попита как работи програмата AAdvantage?

Често летящ пътник на American Airlines програма usesacurrency наречена A Предимство мили. Вие печелите тези мили, когато летите с американска или една от нейните партньорски авиокомпании и можете да ги осребрите за наградни полети, подобрения, коли под наем, престой в хотели, достъп до салона на летището и други. Харчене на пари за самолетни билети на American Airlines.

Освен това, коя е най-добрата кредитна карта на American Airlines? В най-добрата кредитна карта на American Airlines forfrequentflyers е Citi® / A Предимство ®ExecutiveWorldElite™ Mastercard®.

какво представлява програмата AAdvantage?

A Предимство е лоялността или често летящия програма за American Airlines. Безплатно е програма , и като се регистрирате, можете да спечелите редица предимства и да спечелите възможността да печелите безплатни полети. Ползите се получават въз основа на елитния статус.

Как да спечеля точки AAdvantage?

Просто се регистрирайте за акаунт и свържете любимите си кредитни карти и ще го направите печелете мили, когато вечеряте в ресторант с участие. Можеш печелете печелете 5 A Предимство мили похарчен долар, ако сте VIP член, 3 A Предимство мили за долар, изразходвани като онлайн член и един A Предимство мили за долар, изразходван като член.

Препоръчано: