Как да направя акаунт в AAdvantage?
Как да направя акаунт в AAdvantage?

Видео: Как да направя акаунт в AAdvantage?

Видео: Как да направя акаунт в AAdvantage?
Видео: ✅ КАК АПНУТЬ ВХС (VHS) ✅ / УДАЛЕНИЕ 0-3К ММР АККАУНТА С ПК / АККАУНТ ДЛЯ АБУЗА В ОПИСАНИИ 2024, Може
Anonim

CitiBusiness® / A Предимство ® Platinum Select® World Mastercard® – 65 000 мили след похарчени $4 000 за покупки през първите четири месеца от сметка отваряне.

Как да настроите акаунт в American Airlines

  1. Кликнете върху „Присъединете се A Предимство " на американски авиолинии уебсайт.
  2. Въведете личната си информация.
  3. Въведете данни за сигурност.

Съответно, безплатна ли е програмата AAdvantage?

A Предимство е лоялността или често летящия програма за American Airlines. Това е безплатна програма , и като се регистрирате, можете да спечелите редица предимства и да придобиете способността да печелите Безплатно полети.

Впоследствие възниква въпросът какво е AAdvantage номер? За да намерите своя AAdvantage номер , моля, посетете www.aa.com/myaccount, след което щракнете върху „Забравена AAdvantage номер ?” и следвайте инструкциите. Или, ако нямате AAdvantage номер , посетете www.aa.com/enroll, за да получите такъв.

Човек може също да попита как да добавя мили към моя акаунт в AAdvantage?

За да поискате AAdvantage мили за полети, които вече сте летели, можете да изпратите информация за билета си, като използвате „Заявка за полет“на American мили ” на неговия уебсайт. Имайте предвид, че ще ви трябват както номера на полета, така и номера на билета, така че не забравяйте да ги имате под ръка.

AAdvantage струва ли пари?

Освен това получавате страхотен бонус за регистрация, за да започнете: Спечелете 50 000 American Airlines A Предимство бонус мили след извършване на покупки от $2500 през първите 3 месеца от откриването на сметката. Годишната такса е $99 - но предимството за регистриран багаж на тази карта може да го компенсира доста бързо.

Препоръчано: