Можете ли да получите WiFi на Frontier Airlines?
Можете ли да получите WiFi на Frontier Airlines?

Видео: Можете ли да получите WiFi на Frontier Airlines?

Видео: Можете ли да получите WiFi на Frontier Airlines?
Видео: Frontier Airlines Electronic Boarding Pass: How to get it Online 2024, Може
Anonim

Frontier Airlines го прави в момента не се предлага безжичен Интернет на борда на всеки от неговите самолети, което го прави един от малкото останали превозвачи в Съединените щати (заедно със Spirit Авиокомпании ) без никакви Wi-Fi опции за пътници. Технология за полет Wi-Fi обаче бързо се подобрява.

Тогава колко струва WIFI на Frontier Airlines?

Таксата за Гранични Услугата Wi-Fi е $ 4,95 за включен лаптоп полети цели 650 мили. За полети 651 мили до 1 150 мили, цена достига до $9,95. Таксата е $12,95 за полети 1 151 мили и повече. За мобилни устройства, цена е $4,95 за полети до 650 мили и $7,95 за по-дълго полети.

Знайте също, как да получа Frontier WIFI? За достъп до Frontier My Wi-Fi мрежата от вашето безжично устройство се свържете с Frontier My Wi-Fi мрежа.

  1. На устройство с Windows щракнете върху иконата за безжична връзка в долния десен ъгъл, за да намерите мрежата.
  2. На устройство Macintosh щракнете върху иконата за безжична връзка в горния десен ъгъл, за да намерите мрежата.

Също така въпросът е дали WIFI има на Frontier Airlines?

Тези услуги в момента не са налични при полети на Frontier . Предпочитаме да прехвърлим икономиите на разходите на нашите клиенти и да предложим възможно най-ниските цени!

Frontier има ли телевизионни екрани?

Frontier Airlines Подобрява опциите за забавление по време на полет. Опциите за забавление по време на полет току-що станаха малко по-добри Frontier Airlines . Обновеното забавление вече ще предлага достъп до 24 канала на телевизия и три филмови канала на цена, варираща от $3,99 до $7,99, въз основа на продължителността на полет.

Препоръчано: