В кой съюз е Aer Lingus?
В кой съюз е Aer Lingus?

Видео: В кой съюз е Aer Lingus?

Видео: В кой съюз е Aer Lingus?
Видео: Aer Lingus (Economy) | Airbus A330-300 | Chicago(ORD) - Dublin(DUB) 2024, Може
Anonim

Един свят

2000–2007

Също така трябва да знаете, има ли Aer Lingus партньори?

Партньори на фокус Aer Lingus има гордо си партнира с базираната в Ню Йорк авиокомпания JetBlue Airways. В една транзакция на aerlingus .com вече можете да резервирате полета си между Ирландия и над 30 дестинации в САЩ. Aer Lingus има споразумение за споделяне на код с United Airlines. Услугите са между Ирландия и Северна Америка.

Aer Lingus партньор ли е с Delta? Aer Lingus е нов член на Делтата Програма SkyMiles. Операторите започнаха споделяне на код на 1 май на Aer Lingus ежедневни полети между Ню Йорк и Шанън и Дъблин.

Коя програма за често пътници е Aer Lingus?

AerClub е истинска програма за награди, която награждава членовете, че са избрали да летят с Aer Lingus и неговите авиокомпании партньори. За разлика от програмата Gold Circle, членовете на AerClub ще печелят точки при всяка резервация на полет на Aer Lingus и Avios точките могат да бъдат използвани за обратно изкупуване на всички полети на Aer Lingus и неговите авиокомпании партньори.

Можете ли да спечелите AA мили на Aer Lingus?

Вижте, LEVEL е дъщерно дружество на International Airlines Group - същата група, която притежава Aer Lingus , British Airways, Iberia и Vueling. От тях, можете да печелите и двете A Предимство награда мили и елитни мили на половината: British Airways и Iberia.

Препоръчано: