Съдържание:

Какво е FSL Salesforce?
Какво е FSL Salesforce?

Видео: Какво е FSL Salesforce?

Видео: Какво е FSL Salesforce?
Видео: Что такое Salesforce? 2024, Може
Anonim

Обслужване на място Lightning. Field Service Lightning ви дава мощен, персонализиран, удобен за мобилни устройства център за полево обслужване Salesforce.

Във връзка с това, кои са трите части на светкавицата на Salesforce Field Service?

Field Service Lightning има три основни части, които работят заедно, за да ви дадат цялостно решение за управление на полеви услуги

  • Основни функции на Field Service Lightning.
  • График и оптимизация от управляван пакет.
  • Мобилно приложение за вашата мобилна работна сила.

Също така, защо Salesforce е толкова популярен? Действителната причина за Salesforce CRM да бъде толкова популярен се дължи на предимствата, които има пред всички останали CRM. Неговият облачен CRM софтуер, който ви помага да получите достъп до вашите данни по всяко време, навсякъде, дори от мобилни устройства.

По този начин какво е полево обслужване в Salesforce?

Полево обслужване Светкавицата работи с Обслужване Облак, добавяйки функционалност за изпращане, мониторинг и отчитане служба на терен дейност на представител. С Salesforce 1 мобилен, а Полево обслужване агентът може да актуализира работни поръчки, да променя заявките и да актуализира състоянието на заданието в реално време.

Какво представлява светкавицата на Salesforce Field Service?

Обслужване на място Lightning е проектиран да свързва вашата работна сила и да им позволява да доставят интелигентни и продуктивни на място обслужване . Тя позволява по -бърза доставка и по -интелигентна и по -персонализирана обслужване от телефона до поле на една платформа.

Препоръчано: