ClickFunnels работи ли с Shopify?
ClickFunnels работи ли с Shopify?

Видео: ClickFunnels работи ли с Shopify?

Видео: ClickFunnels работи ли с Shopify?
Видео: Как сделать 7 фигур в электронной коммерции с Shopify & Clickfunnels 2021 2024, Може
Anonim

Интегрирайте Shopify С твоя ClickFunnels Сметка

Влезте в своя Shopify акаунт в друг раздел, преди да се върнете към ClickFunnels . Отвътре ClickFunnels , отворете менюто на вашия акаунт и щракнете върху „Интеграции“. Кликнете върху „Добавяне на нова интеграция“. Въведете своя Shopify Запазете URL адреса в полето и щракнете върху „ConnectIntegration“.

По същия начин, ClickFunnels по-добър ли е от Shopify?

Присъда. Shopify е добър избор, ако сте професионалист в областта на маркетинга и искате да работите на пълен работен ден и да управлявате вашия онлайн магазин. Неговите функции за управление на продукти и доставка са несравними. Ето защо Clickfunels е По-добре избор, ако тепърва започвате да продавате продукти.

Второ, колко струват ClickFunnels? ClickFunnels има две опции за абонамент, вариращи от $97 до $297 на месец в зависимост от характеристиките на всеки план. Основните разлики между ClickFunnels цени планове са броя на целевите страници и фуниите за продажби, разпределени на месец.

Знайте също, какво е Shopify фуния?

По същество има два различни вида фунии ние продаваме: маркетинг фуния предназначени за улавяне на потенциални клиенти по имейл и продажби фуния предназначени за улавяне на плащане за продукти или услуги.

Каква е разликата между LeadPages и ClickFunnels?

Въпреки че и двете споделят някои общи черти, те също са много различен приложения. ClickFunnels е софтуер за фунии за продажби "всичко в едно", който ви позволява да управлявате всичко - от улавяне на потенциални клиенти до продажби в една платформа, докато Водещи страници е специализирано приложение за целева страница.

Препоръчано: