Frontier Airlines предлага ли безплатни филми?
Frontier Airlines предлага ли безплатни филми?

Видео: Frontier Airlines предлага ли безплатни филми?

Видео: Frontier Airlines предлага ли безплатни филми?
Видео: Frontier A320neo - Atlanta (ATL) - Orlando (MCO) | Trip Report 2024, Може
Anonim

За жалост, Frontier Airlines го прави не оферта развлечения по време на полет. Можете също да посетите Frontier Airlines страница за обслужване на клиенти, предлагащи развлечения по време на полет, за да видите дали са предоставили допълнителна информация по тази тема.

Относно това, Frontier Airlines има ли безплатни филми?

направи Вие оферта Wi-Fi, телевизор, филми , или друго забавление по време на полет? Тези услуги в момента не са налични на Гранични полети . Ние предпочитаме да прехвърлим спестяванията на нашите клиенти и оферта възможно най-ниските цени! Научете повече за нашия бизнес модел в Why Fly Граница

Впоследствие въпросът е колко струва WIFI на Frontier Airlines? Таксата за Граничния Wi-Fi услугата е $4,95 за лаптоп полети до 650 мили. За полети 651 мили до 1 150 мили, цена достига до $9,95. Таксата е $12,95 за полети 1 151 мили и повече. За мобилни устройства, цена е $4,95 за полети до 650 мили и $7,95 за по-дълго полети.

Frontier предлага ли wifi при полети?

Граница авиокомпании прави не в момента оферта безжичен интернет на борда на всеки от неговите самолети, което го прави един от малкото останали превозвачи в Съединените щати (заедно със Spirit Airlines) без никакви Wi-Fi опции за пътници.

Frontier има ли развлечения?

Граница не предлага никакви по време на полет забавление или wi-fi.

Препоръчано: