Redone има ли тире?
Redone има ли тире?

Видео: Redone има ли тире?

Видео: Redone има ли тире?
Видео: Daddy Yankee, RedOne, French Montana & Dinah Jane | "Boom Boom" (Video Oficial) 2024, Може
Anonim

Тире с префикса re. Re прави означава отново И пропускане на тире би се имат предизвика объркване с друга дума така пренасяне . Пример: Печатите имат е преиздаден. Re означава отново, но няма да предизвика объркване с друга дума, така че не тире.

Тук отново е една или две думи?

глагол (използван с обект), re·did, re·done, re·doing. да направя отново; повторете. да преразгледам или реконструирам: to повтори производствения график. за преустрояване или преустройство; ремонт: Ще струва също много за повторете и двете кухнята и банята.

Също така Знайте, как се пише redo? Отмяна или повтори въвеждане или промени в дизайна. Можете да отмените и повтори до 20 от последните ви действия за въвеждане или проектиране в Access. За да отмените действие, натиснете Ctrl + Z. До повтори отменено действие, натиснете Ctrl + Y.

Освен това дали се кандидатства повторно или се прилага отново?

кандидатствайте отново глагол (ПИТАЙТЕ) официално да поискате отново нещо, например да бъдете разгледани за работа, особено чрез писане или изпращане на формуляр: г-н Gubbay каза вчера, че няма да бъде повторно кандидатстване за работата.

Каква е друга дума за повторение?

думи свързан с повтори преукрасявам, обновявам, обновявам, прекроявам, ревизирам, преправям, редизайнирам, преосмислям, повтарям.

Препоръчано: