Как да намеря потребителското си име и парола за Tomcat Manager?
Как да намеря потребителското си име и парола за Tomcat Manager?

Видео: Как да намеря потребителското си име и парола за Tomcat Manager?

Видео: Как да намеря потребителското си име и парола за Tomcat Manager?
Видео: Java Tomcat сбросить или установить имя пользователя и пароль 2024, Може
Anonim

В Tomcat 7, под TOMCAT_HOME/conf/tomcat_users. xml, вижте на маркирайте, за да видите парола . Потребителско име и парола на Tomcat Manager е като на снимката по-долу.. Те ще бъдат отгоре и отдолу на потребител/роля раздел.

По този начин как да намеря потребителското си име и парола за tomcat?

По подразбиране няма потребителско име / парола . Това е умишлено и е направено по този начин от съображения за сигурност. Можете да ги зададете сами, като редактирате tomcat /conf/ tomcat -потребители. xml файл.

Второ, как да получа достъп до приложението Tomcat Manager? За да добавите нов потребител с достъп към приложение за мениджър , просто трябва да добавите нов под-елемент с атрибут на роли, равен на управител . Направете предварително изброените промени и запазете tomcat -потребители. xml файл. Вече имате нов потребител на име bob, с парола за парола и ролята на управител.

Във връзка с това, как да вляза в Tomcat Manager?

Уверете се Tomcat работи първи и че 8080 е правилният порт. Това са само настройките по подразбиране tomcat обикновено работи с. След това, когато отидете на Мениджър GUI приложение на управител /html ще ви подкани за потребителско име/парола, които сте добавили към този конфигурационен файл.

Какво е потребителското име и паролата по подразбиране за Tomcat?

Идентификационни данни по подразбиране на Apache Tomcat

Потребителско име Парола
админ админ
админ tomcat
и двете tomcat
управител управител

Препоръчано: