Как работи Ortho Home Defense?
Как работи Ortho Home Defense?

Видео: Как работи Ortho Home Defense?

Видео: Как работи Ortho Home Defense?
Видео: 🐜 Орто-спрей от насекомых - Не дает насекомым проникнуть в дом - Создает защитный барьер дома 2024, Април
Anonim

Независимо дали имате мравки, паяци, хлебарки или други У дома -нахлуващи насекоми, на които можете да разчитате Орто за да ги държи навън. Просто включете Comfort Wand и с едно докосване можете да премахнете и защитите от вредители.

Имайки предвид това, ефективна ли е Ortho Home Defense?

Ефективен на хлебарки и други малки буболечки (когато пръчката ще работи) откривам мъртви хлебарки и други малки бъгове, но не съм ги намерил ефективен на мравки вътре или извън къщата.

Впоследствие възниква въпросът, колко време отнема на домашната защита? То може предприеме от няколко часа до ден или повече, за да умре насекомото. 21 от 30 души намериха този отговор за полезен.

как Ortho Home Defense убива бъгове?

Не само убива бъгове ; създавам буболечка бариера с Ortho Home Defense Убиец срещу насекоми за закрито и периметър2 с удобна пръчка. Просто включете Comfort Wand и с едно докосване можете убивам и предпазва от вредители.

Колко често трябва да използвам Ortho Home Defense?

Отговор: Според етикета на продукта, Ortho Home Defense MAX Насекомо убиец на закрито и периметър с удобна пръчка мога да се прилага според нуждите. Повторното лечение обаче се препоръчва поне веднъж на сезон на открито.

Препоръчано: